Vopsire acoperisuri noi din tigla ceramica glazurata (nevopsite de catre fabricant) la pretul de 20 lei /m 2 (material incluse).

     De ce sa Vopsim un Acoperis NOU?

Tigla ceramica prin natura ei iese de pe liniile de fabricatie cu o glazura superficiala de aspect lucios. In functie de fabricant aceasta glazura are propietati de impermeabilizare superficiala intr-o mai mare sau sau mai mica masura. Niciodata si nici un fabricant nu a reusit o impermeabilizare totala a tiglei prin simpla glazurare.
Intotdeauna tigla nevopsita din fabricatie va prezenta o anumita higroscopicitate (se impregneaza in profunzime cu apa), acest fenomen ducand in perioada de inghet puternic la sfaramarea superficiala sau îndoirea tiglei.
Aplicand imediat dupa montaj un strat impermeabil de elastomer (vopsea specifica) acoperisul tau poate dura 500 de ani cu conditia ca din aproximativ 30 in 30 de ani-in functie de agresivitatea factorilor de mediu, sa suporte lucrari de intretinere.
In momentul in care apa lichida ingheata isi mareste volumul cu 9% si-si face loc cu o forta inspaimantatoare-capabila sa rupa muntii. In cazul in care tigla este umezita in profunzime si supusa procesului natural de inghet, in cativa ani se va sfarama.
Vopsind-o de noua sau inaintea primului inghet din anul respectiv vei avea garantia ca va trai multe generatii.
Fii destept si cheltuieste in mod intelept banii familiei tale!