-acoperisul este cartea de vizita a casei dumneavoastra-

 

Cea mai importanta posesiune a unei persoane este casa in care locuieste cu familia sa. Valoarea unei locuinte este covarsitor influentata de aspectul exterior. De aceea proprietarii de imobile investesc din cand in cand inl ucrari de reparatie a zidurilor exterioare si a acoperisului.

Varianta de a cumpara si monta un acoperis nou este costisitoare si de multe ori inutila. Vechiul acoperis de tigla ceramica sau tabla este reparabil si deci perfect functional.

Noi iti facem acoperisul ca nou sub aspect tehnic si estetic. Tu doar alege culoarea si lasa restul in seama noastra, a specialistilor in acoperisuri.

     Mareste-ti deci in mod inteligent si cu cheltuieli minime valoarea casei tale!

Nivelul de dotare a fiecarui echipaj este de ultima generatie si astfel permite aplicarea componentelor tehnologice pe invelitoare dupa indicatiile producatorului ISO PAINT NORDIC A/S din DANEMARCA - altfel, ne-ar fi imposibil sa dam garantie pe lucrare de 10 pana la 30 de ani. Vrem sa dovedim ca si in Romania o companie condusa de profesionisti poate avea succes.

De asemenea vrem sa educam clientul sa recupereze si sa reconditioneze in mod ecologic unul din cele mai importante posesiuni materiale ale sale - acoperisul familiei. In afara de rolul de protectie impotriva intemperiilor acoperisul tau trebuie sa fie cat mai prietenos cu tine si cu mediul.

  •      Un acoperis de tigla ceramica bine intretinut de la bun inceput, traieste cateva secole.
  •      Fii destept si documenteaza-te inainte de a lua o decizie.
  •      Profita de ce ai bun si repara-l.
  •      Este mai valoros decat sa pui unul nou si totodata, mai ieftin. Reconditionand protejezi mediul ambient.
  •      Fii destept si lasa in urma ta o lume mai curata pentru copii tai!